LCD monitor s LED pozadinskim osvjetljenjem

  Jednostavnost zaslona koji se priključuje na prijenosno računalo

  Ovaj inovativni monitor s multimedijskim opcijama koji se priključuje na prijenosno računalo omogućava jednostavnu replikaciju priključaka. Sada možete proširiti radni prostor, držati perifernu opremu priključenom i pristupati internetu. Sve to pomoću jednog SuperSpeed USB kabela. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Brilliance LCD monitor s LED pozadinskim osvjetljenjem

Monitor za sidrenje prijenosn. računala, 58, 4 cm (23"), Full HD (1920 x 1080) 231P4QUPES/00 Pronađi slične proizvode

Jednostavnost zaslona koji se priključuje na prijenosno računalo

proširite prikaz uz pomoć jednog kabela

 • Jedan USB 3.0 kabel priključuje prijenosno računalo na monitor

  Jedan USB 3.0 kabel priključuje prijenosno računalo na monitor

  Ovaj inovativni veliki monitor tvrtke Philips omogućava jednostavnu replikaciju priključaka za bilo koje prijenosno računalo. Naročito pogodan za najnovije modele Ultra prijenosnih uređaja s ograničenim brojem priključaka, ovaj monitor s ugrađenim USB 3.0 čvorištem, Ethernet sučeljem i stereo zvučnicima omogućava prijenos slike i zvuka te izravno povezivanje s internetom ili intranetom pomoću jednog USB kabela. Uz tu naprednu USB 3.0 ili USB 2.0 "plug and play" vezu sada možete proširiti mogućnosti svog računala koristeći mogućnosti prijenosnog računala i monitora tvrtke Philips, a da pritom ne morate brinuti o napornoj prilagodbi rezolucije ili priključivanju kabela.

 • Pristupajte perifernoj opremi te tipkovnici i mišu iz čvorišta

  Pristupajte perifernoj opremi te tipkovnici i mišu iz čvorišta

  Sada možete povezati dodatnu tipkovnicu i miš pune veličine s USB čvorištem ovog inovativnog monitora tvrtke Philips kako biste povećali svoju produktivnost. Jednostavno povežite prijenosno računalo s ovim monitorom jednim USB kabelom i bit ćete spremni iskoristiti priključenu dodatnu perifernu opremu kao što je vanjski HDD, kamera, USB pogon uz Full HD video, audio i mogućnost pristupa internetu. Naravno, ako želite, i dalje možete koristiti tipkovnicu i dodirnu podlogu prijenosnog računala na uobičajeni način.

 • SmartErgoBase omogućava ergonomsku prilagodbu pogodnu za sve korisnike

  SmartErgoBase omogućava ergonomsku prilagodbu pogodnu za sve korisnike

  SmartErgoBase je postolje monitora koje osigurava ergonomsko postavljanje monitora i omogućava uredno spremanje kabela. Postolje ima prilagodljivu visinu sukladno visini korisnika, zakretanje, nagib i rotaciju kako bi se osigurala maksimalna udobnost prilikom uporabe monitora, čime se ublažava fizičko naprezanje tijekom dugog radnog dana. Kabeli se mogu spremiti kako bi se radni prostor održavao urednim i profesionalnim.

 • Mala udaljenost od zaslona do stola omogućava udobno čitanje

  Mala udaljenost od zaslona do stola omogućava udobno čitanje

  Zahvaljujući naprednom postolju SmartErgoBase, monitor tvrtke Philips može se spustiti gotovo do razine stola radi osiguravanja ugodnog kuta gledanja. Mala udaljenost od zaslona do stola savršeno je rješenje ako koristite naočale s bifokalnim, trifokalnim ili progresivnim lećama prilikom rada za računalom. Osim toga, omogućava korisnicima znatno različitih visina upotrebu monitora pod željenim kutom i pri željenoj visini, čime se osigurava manje umaranje i naprezanje.

 • Tehnologija IPS za pun spektar boja i široke kutove gledanja

  Tehnologija IPS za pun spektar boja i široke kutove gledanja

  IPS zasloni koriste naprednu tehnologiju koja omogućava izuzetno širok kut gledanja od 178/178 stupnjeva, što znači da se zaslon može gledati iz gotovo bilo kojeg kuta – čak i kada se koristi način rada zakretanja 90 stupnjeva! Za razliku od standardnih zaslona, IPS zasloni pružaju nevjerojatno čistu sliku živopisnih boja, što ih čini idealnima za prikaz fotografija, filmova i pretraživanje interneta, ali i za profesionalne primjene koje zahtijevaju preciznost boja i dosljednu svjetlinu u svakom trenutku.

 • PowerSensor smanjuje troškove za energiju do 80%

  PowerSensor smanjuje troškove za energiju do 80%

  PowerSensor je ugrađeni senzor za prepoznavanje korisnika koji odašilje i prima infracrvene signale koji nisu štetni radi određivanja nalazi li se korisnik ispred monitora te omogućava automatsko smanjenje svjetline monitora kada se korisnik udalji od stola, čime se troškovi za energiju smanjuju za do 80 posto i produžuje vijek trajanja monitora

 • TCO Edge osigurava 65% plastike dobivene recikliranjem iskorištenih proizvoda

  TCO Edge certifikat daje se proizvodima koji premašuju postojeće ekološke zahtjeve. Osim standardnih TCO zahtjeva, proizvod mora koristiti najmanje 65% plastike dobivene recikliranjem iskorištenih proizvoda, mora biti energetski učinkovit, sadržavati minimalnu količinu opasnih materijala, imati ambalažu koja se u potpunosti može reciklirati te, između drugih zahtjeva, mora biti dizajniran za lako recikliranje. Možete biti sigurni da je ovaj monitor tvrtke Philips proizvod s najmodernijim tehnologijama, najbolji u klasi ICT te da pruža prednosti za vas i planet i predstavlja odgovoran ekološki IT proizvod!

 • Kućište ne sadrži PVC-BFR

  Kućište ovog monitora tvrtke Philips ne sadrži bromirane inhibitore plamena (BFR) niti PVC

Prikaz svih specifikacija
 • Preporučujemo uporabu USB 3.0 veze između prijenosnog računala i monitora tvrtke Philips kako bi se osigurao gladak prijenos slika, videozapisa i zvuka.
 • Aktivnosti kao što su dijeljenje zaslona, usmjeravanje videozapisa i zvuka na internetu mogu utjecati na mrežne radne značajke. Ukupnu kvalitetu zvuka i slike određuju hardver, širina pojasa mreže i radne značajke mreže.
 • Prijenosno računalo, tipkovnica i miš prikazani su samo kao ilustracija i ne isporučuju se s proizvodom.
 • Riječ/zaštitni znak "IPS" i srodni tehnološki patenti pripadaju svojim odgovarajućim vlasnicima.
 • EPEAT Gold vrijedi samo tamo gdje Philips registrira proizvod. Status registracije za svoju državu provjerite na web-stranici www.epeat.net.
 • Smart vrijeme reakcije je optimalna vrijednost dobivena ispitivanjem GtG ili GtG (C/B).

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: