LCD TV

  LCD TV

  Idealan za svaku prostoriju

  Tvrtka Philips omogućava uživanje u odličnoj televiziji po pristupačnoj cijeni, danas i sutra. Ovaj LCD televizor 22PFL3606 serije 3000 pruža odličnu sliku uz digitalne televizijske priključke koji se lako koriste i dizajn čistih linija. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

3000 series LCD TV

56 cm (22"), HD Ready, digitalni televizor 22PFL3606H/58 Pronađi slične proizvode

Odaberite bilo koju dimenziju televizora serije 65x1 i ostvarite sveukupno 5 godina jamstva

Idealan za svaku prostoriju

zahvaljujući modernom dizajnu

 • Uz Clear Sound čut ćete svaku riječ

  Uz Clear Sound čut ćete svaku riječ

  Clear Sound je inovativna audio tehnologija koja znatno poboljšava razumljivost glasa, bilo da se radi o govoru ili pjesmi. Čut ćete svaku riječ i moći u potpunosti uživati u onome što gledate.

 • Neprimjetno povezivanje uz 1 HDMI ulaz i Easylink

  Neprimjetno povezivanje uz 1 HDMI ulaz i Easylink

  HDMI je jedan kabel koji prenosi signale i slike i zvuka s uređaja na televizor, što znači da ćete izbjeći gomilu neurednih kabela. Prenosi nekomprimirane signale, osiguravajući najveću kvalitetu od izvora do zaslona. Uz Philips Easylink trebat će vam samo jedan daljinski upravljač za većinu naredbi za TV, DVD, BluRay, set top box uređaj ili sustav kućnog kina.

 • Lako postavljanje uz pomoć za postavljanje

  Lako postavljanje uz pomoć za postavljanje

  Ovaj televizor lako se postavlja zahvaljujući pomoćniku s detaljnim uputama za postavljanje. Pomoćnik prikazuje nekoliko zaslona s opcijama za osnovne postavke koje je lako odabrati. Radne značajke televizora možete brzo postaviti u skladu sa svojim preferencama, bez kompliciranih pojmova ili postavki.

 • HD Ready s Digital Crystal Clear tehnologijom za dubinu i jasnoću

  Digital Crystal Clear je paket inovacija za sliku koji digitalno podešava i optimizira kvalitetu slike radi postizanja optimalnih razina kontrasta, boje i oštrine. Rezultat je izuzetno čista slika iz bilo kojeg izvora.

 • Nevjerojatan dinamički kontrast za bogate crne nijanse

  Jedinstvene tehnologije zatamnjenja i pojačavanja pozadinskog osvjetljenja tvrtke Philips omogućavaju odlične razine crne boje i preciznu reprodukciju tamnih nijansi i boja. Rezultat je svijetla, realistična slika visokog kontrasta i živopisnih boja.

 • PC ulaz omogućava korištenje televizora kao računalnog monitora

  Uz računalni ulaz televizor možete koristiti kao računalni monitor pritom koristeći HDMI-DVI kabel/pretvarač (za digitalne signale) ili VGA kabel (za analogne signale).

 • Ugrađeni MPEG-4 prijemnik za HD prijem bez set top box uređaja

  Ugrađeni digitalni prijemnik omogućava prijem digitalnih kabelskih i zemaljskih televizijskih signala bez dodatnog set top box uređaja. Uživajte u kvalitetnim televizijskim sadržajima bez neurednih kabela.

Prikaz svih specifikacija

Eco passport

Tvrtka Philips brine o okolišu i društvu u cjelini te pruža veliku podršku ekološkom dizajnu proizvoda.

 • Televizor podržava DVB prijem za besplatne kanale. Određeni DVB davatelji sadržaja možda nisu podržani. U odjeljku s najčešćim pitanjima na Philips web-mjestu za podršku možete pronaći ažurirani popis. Neki davatelji sadržaja zahtijevaju uvjetni pristup (Conditional Access) i pretplatu. Dodatne informacije zatražite od svog davatelja sadržaja.
 • Elektronički vodič kroz programe za 8 dana, usluga nije dostupna u svim državama
 • Potrošnja energije izražena u kWh godišnje, na temelju potrošnje energije televizora koji radi 4 sata dnevno 365 dana. Stvarna potrošnja energije ovisit će o načinu korištenja televizora.
 • Uobičajena potrošnja energije uključenog uređaja izmjerena u skladu s IEC62087, izdanje 2.
 • Ovaj televizor sadrži olovo samo u određenim dijelovima ili komponentama za koje nisu dostupne tehnološke alternative u skladu s postojećim klauzulama izuzeća navedenima u RoHS direktivi.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: