LCD monitor s LED pozadinskim osvjetljenjem

  LCD monitor s LED pozadinskim osvjetljenjem

  Uživajte u odličnoj LED slici živopisnih boja

  Uživajte u živopisnoj LED slici na ovom privlačnom, sjajnom zaslonu. Ima SmartControl lite – odličan izbor! Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

LCD monitor s LED pozadinskim osvjetljenjem

Linija V, 20 (prikaz 19, 5 inča / 49, 5 cm) 200V4LSB/00 Pronađi slične proizvode

Uživajte u odličnoj LED slici živopisnih boja

 • SmartContrast za bogatije crne detalje

  SmartContrast za bogatije crne detalje

  SmartContrast je tehnologija tvrtke Philips koja omogućava analizu sadržaja koje prikazujete, automatski prilagođavajući boje i kontrolirajući intenzitet pozadinskog osvjetljenja radi dinamičkog poboljšanja kontrasta te postizanja najboljih digitalnih slika i videozapisa ili upotrebu prilikom igranja igri u kojima se prikazuju tamne nijanse. Kada se odabere ekonomični način rada, kontrast se prilagođava, a pozadinsko osvjetljenje precizno prilagođava radi postizanja odgovarajućeg prikaza svakodnevnih uredskih aplikacija i manju potrošnju energije.

 • LED tehnologija za živopisne boje

  Bijele LED diode uređaji su čvrstog stanja koji brže postižu punu, dosljednu svjetlinu, čime se štedi vrijeme pokretanja. LED diode ne sadrže živu pa se mogu ekološki reciklirati i odložiti. LED diode omogućavaju bolju kontrolu prigušivanja LCD pozadinskog osvjetljenja, što rezultira izuzetno visokim omjerom kontrasta. Osim toga, omogućavaju vrhunsku reprodukciju boja zahvaljujući dosljednoj svjetlini cijelim zaslonom.

 • Jednostavna prilagodba radnih značajki zaslona uz SmartControl Lite

  SmartControl Lite predstavlja sljedeću generaciju softvera za kontrolu GUI monitora utemeljenog na 3D ikonama. To korisniku omogućava preciznu prilagodbu većine parametara monitora kao što su boja, svjetlina, kalibracija zaslona, multimedija, upravljanje ID-om itd. pomoću miša.

 • Ekološki prihvatljiv zaslon koji ne sadrži živu

  Monitori tvrtke Philips s LED pozadinskim osvjetljenjem ne sadrže živu, jednu od najotrovnijih prirodnih tvari koja šteti ljudima i životinjama. To omogućava izradu zaslona koji je ekološki prihvatljiv cijeli životni vijek, od proizvodnje do odlaganja.

 • Energy Star za energetsku učinkovitost i malu potrošnju energije

  Energy Star je program energetske učinkovitosti koji sponzorira Agencija za zaštitu okoliša (EPA) u SAD-u, a koji su usvojile i mnoge druge države. Energy Star certifikat jamči da kupujete proizvod koji zadovoljava najnovije standarde energetske učinkovitosti i radi uz maksimalnu energetsku učinkovitost pri svim operativnim razinama. Novi monitori tvrtke Philips imaju certifikat Energy Star 5.0 i zadovoljavaju ili premašuju zahtjeve standarda. Na primjer, u stanju mirovanja Energy Star 5.0 zahtijeva potrošnju energije manju od 1 W, a monitori tvrtke Philips troše manje od 0,5 W. Dodatne informacije potražite na web-stranici www.energystar.gov

 • Zaslon formata 16:9 pruža odličan doživljaj gledanja

  Full HD zaslon ima široki format i rezoluciju od 1920 x 1080 piksela. To je najveća rezolucija kod HD izvora, za najbolju moguću kvalitetu slike. U potpunosti je kompatibilan s budućim verzijama jer podržava signale 1080p iz svih izvora, uključujući najnovije kao što su Blu-ray i napredne HD igraće konzole. Obrada signala znatno je unaprijeđena kako bi podržavala ovu mnogo višu kvalitetu signala i rezoluciju. Stvara briljantne slike s progresivnim skeniranjem bez podrhtavanja, vrhunske svjetline i boja.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: