Nije mapirano

Profesionalni LED TV

  Profesionalni LED TV

  Odlična vrijednost u modernom dizajnu

  Ovaj energetski učinkoviti LED televizor za hotele omogućit će vam uživanje u učinkovitoj instalaciji putem USB kloniranja i namjenskim značajkama za hotele kao što su zaključavanje izbornika i kontrola. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Profesionalni LED TV

Studio od 19 inča, LED, DVB-T/C MPEG 2/4 19HFL2807D/10 Pronađi slične proizvode

Odlična vrijednost u modernom dizajnu

s LED tehnologijom koja štedi energiju

 • Briljantna LED slika uz malu potrošnju energije

  Briljantna LED slika uz malu potrošnju energije

  Najnaprednija tehnologija LED osvjetljenja kod ovog televizora kombinira privlačan minimalistički dizajn sa zapanjujućom kvalitetom slike, kao i najnižom potrošnjom energije u svojoj kategoriji. Povrh svega, tehnologija LED osvjetljenja ne uključuje nikakve opasne materijale. Dakle, LED pozadinsko osvjetljenje vam pruža uživanje u niskoj potrošnji energije, visokoj svjetlini, nevjerojatnom kontrastu, oštrini i živopisnim bojama.

 • USB kloniranje svih postavki za brzu instalaciju

  Omogućuje lako kopiranje svih programa i programiranih postavki kanala s jednog TV na drugi, za manje od minute. Ta značajka jamči jednakost funkcija na svim televizorima i znatno smanjuje vrijeme potrebno za instalaciju te troškove.

 • Ograničenje glasnoće

  Ova značajka prethodno definira raspon glasnoće unutar kojeg TV može raditi, čime se onemogućava namještanje preglasnog zvuka te izbjegava ometanje gostiju u susjednim sobama.

 • Zaključavanje izbornika za instalaciju

  Onemogućuje neovlašteni pristup postavkama instalacije i konfiguracije kako bi se osigurala maksimalna pogodnost gostima i izbjegli nepotrebni troškovi ponovnog programiranja.

 • Zaključavanje prednjih/bočnih kontrola

  Ako se u izborniku za postavljanje odabere opcija za zaključavanje ili otključavanje pristupa prednjim i bočnim kontrolama televizora, spriječit će se neovlašteni pristup izborniku televizora, što znači da osoblje hotela neće gubiti vrijeme na ponovnu instalaciju.

 • Mala potrošnja energije

  Televizori Philips dizajnirani su kako bi minimizirali potrošnju energije. Osim što smanjuje utjecaj na okoliš, to smanjuje i troškove rada.

 • Idealno prilagođeno za zatvore

  Kako bi se kontrolirala komunikacija, televizori za hotele imaju posebnu postavku PrisonMode. Napredni način rada za sigurnost isključuje određene postavke koje se ne zahtijevaju u zatvorima, kao što su teletekst, elektronički vodič kroz programe, titlovi i USB priključci.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: