Zidno svjetlo

  Saving in style

  Dizajn ove bijele zidne svjetiljke tvrtke Philips poziva vas van. Napravljena je od kvalitetnih materijala i pruža svjetlo koje štedi energiju. Osjetit ćete ugodu čim izađete iz kuće. Uživajte u opuštenim razgovorima u svom vrtu.

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Saving in style

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Linija Ecomoods outdoor tvrtke Philips prva je linija cijenom povoljnih proizvoda za uporabu u vrtu koja ujedinjuje suvremeni dizajn s najnovijom tehnologijom energetske učinkovitosti. Štedi do 80% energije u usporedbi sa standardnim izvorima svjetlosti. Rezultati su povoljni kako za očuvanje planeta, tako i za vaš džep, budući da iz godine u godinu novac ostaje u vašem džepu, gdje i pripada.

 • Smisao za detalje, izrada od vrhunskih i elegantnih materijala

  Smisao za detalje, izrada od vrhunskih i elegantnih materijala

  Svaki je komad izrađen od komponenti visoke kvalitete i otpornih materijala poput lijevanog aluminija i nehrđajućeg čelika.

 • IP 44, dizajnirano za uporabu na otvorenom

  IP 44, dizajnirano za uporabu na otvorenom

  Zaštita IP44 znači da je proizvod dizajniran za uporabu na otvorenom, pa možete biti sigurni da će svjetiljke Ecomoods outdoor osvjetljavati vaš vrt po kiši, suncu ili snijegu.

 • Izuzetno dugotrajna žarulja

  Izuzetno dugotrajna žarulja

  U kompletu je Philipsova žarulja koja izuzetno dugo traje, do 20.000 sati.

 • Topao bijeli sjaj dobrodošlice

  Topao bijeli sjaj dobrodošlice

  Ecomoods outdoor tvrtke Philips asortiman je svjetiljki za uporabu na otvorenom koje stvaraju prekrasnu toplu svjetlost dobrodošlice. Temperatura boje iznosi 2700 Kelvina. Pružaju i dovoljno svjetlosti za jasnu vidljivost, što znači da svoj otvoreni prostor možete upotrebljavati kako poželite i nakon što padne mrak, opušteni jer znate da ćete biti sigurni i zaštićeni cijelu noć.

 • Izrađeni od robusnih i pouzdanih materijala visoke kvalitete

  Napravljeno da traje. Svaki komad iz kolekcije rasvjetnih tijela Ecomoods outdoor tvrtke Philips sastoji se od materijala i komponenti visoke kvalitete, otpornih na vanjske uvjete.

 • Velik raspon mogućih primjena

  Idealna vanjska rasvjeta za vrt, terasu, stazu ili balkon, zidne, stupne, stropne i svjetiljke na stalku Ecomoods outdoor tvrtke Philips stvaraju ugodno, opuštajuće ozračje kad je sunce na zalasku, te sigurnost u dobru i sigurnu osvijetljenost kad padne mrak.

 • Elegantan i suvremen dizajn za vaš vrt

  Suvremeni dizajn serije Ecomoods tvrtke Philips elegantan je i nenametljiv, prekrasan danju i noću, ali bez privlačenja pozornosti u vašem vrtu ili terasi. Možete odabrati neku iz širokog raspona svjetiljki, pa ćete zasigurno pronaći onu koja najviše odgovara vašem prostoru i ukusu.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: