Zidna svjetiljka

  Saving in style

  Pločasta vanjska zidna svjetiljka za svjetlo na bilo kojem mjestu. Ova siva zidna svjetiljka od nehrđajućeg čelika sa senzorom pokreta jednako je profinjena i upečatljiva. Tanka kvadratna ploča pruža obilje svjetla pa je idealna za rasvjetu ulaza u kuću. Saznajte više

Videozapisi

[trigger to render Video Gallery]

Slike

myGarden Zidna svjetiljka

Orchard, inoks 169024716 Pronađi slične proizvode

Saving in style

Povežite se s prirodom i uživajte u životu na otvorenom

 • Lako postavljanje

  Lako postavljanje

  Montaža rasvjetnog tijela može biti komplicirana, ali prilikom osmišljavanja ove vanjske svjetiljke tvrtke Philips vodilo se računa o tome da montaža bude što jednostavnija. Proizvod se isporučuje sa zvjezdastim ključem koji treba koristiti prilikom montaže.

 • Ušteda do 80% energije

  Ušteda do 80% energije

  Linija vanjskih svjetiljki tvrtke Philips prva je linija cijenom povoljnih proizvoda za uporabu u vrtu koja ujedinjuje suvremeni dizajn s najnovijom tehnologijom energetske učinkovitosti. Štedi do 80 % energije u usporedbi sa standardnim izvorima svjetlosti. Rezultati su povoljni kako za očuvanje planeta, tako i za vaš džep, budući da iz godine u godinu novac ostaje u vašem džepu, gdje i pripada.

 • Smisao za detalje, izrada od vrhunskih i elegantnih materijala

  Smisao za detalje, izrada od vrhunskih i elegantnih materijala

  Svaki je komad izrađen od komponenti visoke kvalitete i otpornih materijala poput lijevanog aluminija i nehrđajućeg čelika.

 • Izrađeni od robusnih i pouzdanih materijala visoke kvalitete

  Izrađeni od robusnih i pouzdanih materijala visoke kvalitete

  Napravljeno da traje. Svaki komad iz kolekcije vanjskih rasvjetnih tijela tvrtke Philips sastoji se od materijala i komponenti visoke kvalitete, otpornih na vanjske uvjete.

 • IP 44, dizajnirano za uporabu na otvorenom

  IP 44, dizajnirano za uporabu na otvorenom

  Zaštita IP44 znači da je proizvod dizajniran za uporabu na otvorenom, pa možete biti sigurni da će vanjske svjetiljke osvjetljavati vaš vrt po kiši, suncu ili snijegu.

 • Senzor pokreta za praktičnost i pouzdanost

  Senzor pokreta za praktičnost i pouzdanost

  Ugrađeni senzor pokreta zaželjet će vam dobrodošlicu na povratku kući i reći vam da netko dolazi.

 • Izuzetno dugotrajna žarulja

  Izuzetno dugotrajna žarulja

  U kompletu je Philipsova žarulja koja izuzetno dugo traje, do 20.000 sati.

 • Topao bijeli sjaj dobrodošlice

  Topao bijeli sjaj dobrodošlice

  Asortiman vanjskih svjetiljki tvrtke Philips asortiman je svjetiljki za uporabu na otvorenom koje stvaraju prekrasnu toplu svjetlost dobrodošlice. Temperatura boje iznosi 2700 Kelvina. Pružaju i dovoljno svjetlosti za jasnu vidljivost, što znači da svoj otvoreni prostor možete upotrebljavati kako poželite i nakon što padne mrak, opušteni jer znate da ćete biti sigurni i zaštićeni cijelu noć.

 • Velik raspon mogućih primjena

  Idealna vanjska rasvjeta za vrt, terasu, stazu ili balkon, vanjske zidne, stupne, stropne i svjetiljke na stalku tvrtke Philips stvaraju ugodno, opuštajuće ozračje kad je sunce na zalasku, te sigurnost u dobru i sigurnu osvijetljenost kad padne mrak.

 • Elegantan i suvremen dizajn za vaš vrt

  Suvremeni dizajn tvrtke Philips elegantan je i nenametljiv, prekrasan danju i noću, ali bez privlačenja pozornosti u vašem vrtu ili terasi. Možete odabrati neku iz širokog raspona svjetiljki, pa ćete zasigurno pronaći onu koja najviše odgovara vašem prostoru i ukusu.

Prikaz svih specifikacija

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: