Vanjska rasvjeta

Pogledajte što sve možete postići s vanjskom rasvjetom

Videozapis – Oživljavanje vrta po noći

Oživljavanje vrta

Obitelj Voemel ima veliki vrt, ali nedostajala im je rasvjeta kako bi mogli uživati noću. Pogledajte kako smo ga oživjeli.

Oživljavanje vrta po noći

Berlin

Oživljavanje vrta po noći

Vanjska rasvjeta

Prve tople zrake proljetnog sunca većinu nas izvući će ponovno u vrt. To je, dakako, prirodno jer dani postaju dulji, a ugodne (ljetne) večeri mame nas da ih provodimo na otvorenome. Uz dobru vanjsku rasvjetu koja ujedno štedi energiju vrt će postati sjajno mjesto za druženje i zabavljanje.

 

Pojam "vanjska rasvjeta" ne opisuje u potpunosti kvalitetu i dizajn ponude rasvjetnih tijela iz kolekcije vanjske rasvjete Ecomoods. Osim što nudi atraktivne prednosti uštede energije, vanjska rasvjeta iz naše ponude proizvedena je i od visokokvalitetnih te dugotrajnih materijala. Pritom ne smijemo zaboraviti spomenuti i suvremeni dizajn.

 

Nezaboravne ljetne večeri uz modernu vanjsku rasvjetu

 

Roštilji, vrtne zabave, noćni piknici i slično. Zahvaljujući vanjskoj rasvjeti iz linije Ecomoods, vrt se pretvara u najbolje mjesto za okupljanje obitelji i druženje s prijateljima tijekom ugodnih ljetnih večeri. Uz toplo, bijelo svjetlo iz svjetiljki moći ćete ostati na terasi i uživati u vrtu do kasnih noćnih sati. A sve to, dakako, na ekološki prihvatljiv način.

 

Uz prekrasne i moderne dizajne, koji su ujedno trajni i otporni na vremenske uvjete, vrtne svjetiljke iz linije Ecomoods blage su i prema vašem džepu. Uz energetski učinkovitu rasvjetu potrošnju energije možete smanjiti i do 80 % u usporedbi s tradicionalnim vrstama rasvjete. U ponudi je širok spektar vanjskih rasvjetnih tijela, što znači da se može pronaći nešto za svaku vrstu vrta.

Svjetiljka uz stražnja vrata kuće ili stropna svjetiljka iznad terase uvijek dobro dođu. Sad još samo morate dodati nekoliko svijeća da bi terasa bila spremna za dugu i ugodnu ljetnu večer. Želite li navečer uživati i u ostatku vrta? Možete osvijetliti puteljak u vrtu ili sami vrt lijepim reflektorkama koje su poravnate s tlom ili svjetiljkama na postoljima. Jezerce i cvjetnjak također mogu fantastično izgledati u svjetlu reflektora.

 

Tražite li inspiraciju za planiranje vanjske i vrtne rasvjete? Pogledajte naše praktične savjete za vrtnu rasvjetu.

 

 

Vanjska rasvjeta

Popularni proizvodi