Rasvjeta za dječju

sobu

Pogledajte što sve možete postići rasvjetom u dječjoj sobi

Rasvjeta za dječju sobu

 

Imamo prava rješenja za rasvjetu koja će zadovoljiti potrebe vaše djece. Mlađa djeca bolje reagiraju na blago svjetlo, a jaka rasvjeta mogla bi im poremetiti san. Philips im želi osvijetliti život jer zna da su vam ona sve na svijetu. Činimo sve da bismo se pobrinuli za njihovu dobrobit i zato na prvo mjesto stavljamo sigurnost!

 

Sigurnost mališana

 

Sve su naše dječje svjetiljke dizajnirane u skladu s europskim propisima za sigurnost proizvoda namijenjenih djeci. Ne samo da su zajamčeno sigurni za djecu, već koristimo i materijale prilagođene djeci, kao što su drvo (s oznakom FSC) te netoksične boje. Uvijek izbjegavamo oštre bridove, a posebnu pozornost posvećujemo kabelima: ako ih dijete povuče, odvojit će se od svjetiljke.

 

Visokokvalitetne svjetiljke za uštedu energije

 

Philips u ponudi ima rasvjetna tijela za djecu s najnovijom tehnologijom za uštedu energije – od fluorescentnih štednih žarulja do snažne LED rasvjete.

Savjeti za rasvjetu za dječju sobu


  • Prekidači bi uvijek trebali biti nadohvat ruci iz dječjeg kreveta da bi dijete moglo uključiti svjetiljke u sobi i po noći kad treba ići na zahod.
  • Jaka rasvjeta mogla bi poremetiti djetetov san, pa se za dječju sobu preporučuju blaga, toplija svjetla.
  • Obavezno birajte materijale prilagođene djeci, a to su netoksične boje i dijelovi koji se ne daju rastavljati.

Popularne svjetiljke za dječju sobu