Rasvjeta za kućne

urede i radne sobe

Pogledajte što sve možete postići rasvjetom u kućnom uredu i radnoj sobi

Rasvjeta za kućne urede i radne stolove

 

U današnje doba svi provodimo sate i sate za računalom, bilo zbog posla ili zabave. Ako želite ostati koncentrirani, potrebna vam je odgovarajuća rasvjeta za kućni ured.

 

U ponudi imamo široku paletu stolnih, zidnih i podnih svjetiljki koje će zadovoljiti svačije potrebe. Za učenike nudimo šarene i zabavne stolne svjetiljke za radne ili spavaće sobe. Ako tražite elegantnije dizajnirane svjetiljke, sigurno će vam se svidjeti naše privlačne ergonomske stolne svjetiljke.

 

Rasvjeta za radnu sobu: ugodna za oči

 

Naše svjetiljke za radne stolove proizvode jako svjetlo koje pomaže očima da biste mogli ostati koncentrirani. Time se povećava produktivnost i olakšavaju aktivnosti kao što su učenje, rad i čitanje. Svjetiljke za radne stolove sadrže žarulje za uštedu energije u rasponu do ekološki prihvatljivih halogenih žarulja do najnovije LED tehnologije te pružaju toplo bijelo svjetlo koje je ugodno za oči. Uz rasvjetu za kućni ured i radnu sobu tvrtke Philips ostat ćete bistri iz sata u sat i raditi sve bolje iz dana u dan.

Savjeti za rasvjetu za kućni ured


  • Svjetiljku za radni stol postavite na suprotnu stranu od ruke kojom pišete da biste smanjili sjene tijekom čitanja i pisanja.
  • Zaslon računala okrenite od prirodnog svjetla po danu i od svjetlosne zraku stolne svjetiljke po noći. Tako ćete izbjeći reflektiranje svjetla od računalnog zaslona u oči.
  • Provjerite daje li svjetiljka za radni stol dovoljno svjetlosti da obuhvati cijelu radnu površinu i možete li je usmjeriti na željeno područje.
  • Tijekom čitanja i pisanja koristite kombinaciju namjenske i glavne rasvjete. Tako ćete manje naprezati oči.