Rasvjeta za kupaonicu

Pogledajte što sve možete postići rasvjetom u kupaonici

Rasvjeta za kupaonicu

 

Rasvjeta u kupaonici mora biti spremna na svakakve izazove. Rano ujutro mora biti dovoljno jaka za brijanje, šminkanje ili stavljanje leća u oči. No kad se navečer želite opustiti u kadi, rasvjeta u kupaonici mora stvarati i opuštajuću atmosferu.

 

Sigurne svjetiljke za kupaonicu, savršeno prilagođene vlažnim okruženjima

 

Elegantne svjetiljke za kupaonicu iz naše ponude hermetički su zatvorene i prikladne za vlažna okruženja. Kupaonica se dijeli na tri zone vlažnosti, zato i naše svjetiljke nose oznaku IP23, IP44 ili IP65. Pomno biramo materijale i performanse jer su nam vaša sigurnost i dobrobit na prvom mjestu.

 

Oznaka IP za kupaonicu

Visokokvalitetne žarulje – rasvjeta za uštedu energije

 

Philips u ponudi ima rasvjetna tijela za kupaonicu s najnovijom tehnologijom za uštedu energije – od fluorescentnih štednih žarulja do snažne LED rasvjete.

 

Savjeti za rasvjetu za kupaonicu


  • Zrcalo je najbolje osvijetliti odozgora i s obje strane. Rasvjeta za zrcalo treba svijetliti prema licu da bi se izbjegle bilo kakve sjene.
  • Za brijanje i šminkanje najbolje je koristiti kombinaciju glavne rasvjete s namjenskom rasvjetom.
  • Ako želite stvoriti ugodnu atmosferu, zidnom svjetiljkom možete dodati lijepe naglaske te otvorite prostor.
  • Područje tuša sekundarni je prostor za namjensku rasvjetu. Postavite jednu ili dvije uvučene reflektorke s oznakom IP65 iznad tuša i u blizini kade.
  • Ugradnjom prigušivača možete sami namjestiti količinu svjetlosti i prilagoditi je potrebama i željama u bilo kojem trenutku.

Popularna rasvjeta za kupaonicu