Što našu tehnologiju AirflowMax čini tako snažnom?

   

  Prilikom osmišljavanja inovativne tehnologije AirflowMax započeli smo u "srcu" usisavača – našoj vrećici za prašinu s-bag®.  Optimizirana unutarnja rebra omogućavaju vrećici za prašinu da visi u zraku. Na taj način ona se ravnomjerno širi i puni u potpunosti uz istovremeno održavanje velike usisne snage.

  Vrhunsko filtriranje zraka u 3 koraka

  Kako postižemo vrhunsko filtriranje?

   

  Vrećica za prašinu s-bag®: Prvi je korak naša vrećica za prašinu s-bag® koja filtrira sitnu prašinu i alergene pomoću više slojeva vrlo kvalitetnog materijala. Sitna filtracijska vlakna pametno su raspoređena kako bi protok zraka ostao ravnomjeran, a usisavanje snažno.

   

  Filtar za zaštitu motora: Drugi filtar hvata svu prašinu koja bi mogla izaći iz vrećice za prašinu s-bag®, čime se ujedno pomaže u zaštiti motora usisavača.

   

  Filtar HEPA13*: Konačni je korak naš učinkoviti filtar HEPA13. Većina usisavača jednostavno vraća sitnu prašinu u vaš dom. Naš filtar HEPA13 dizajniran je za zadržavanje više od 99,95 % sitne prašine, uključujući alergene te polen i grinje koji izazivaju iritaciju.

  *Dostupno kod određenih modela Performer i Performer Expert

   

  Prikaži sve proizvode

  Naši usisavači dizajnirani su za vrhunsko filtriranje zraka. Alergeni i mikroskopske čestice hvataju se u tri različita koraka, tako da je zrak koji izlazi iz usisavača filtriran i zdrav. To nam je priskrbilo antialergijski certifikat Europskog centra za istraživanje alergija (European Centre for Allergy Research Foundation, ECARF).

  Higijensko odlaganje prašine. Vrećicu upotrijebite, jednostavno zatvorite, zatim bacite.

  Ako odaberete usisavače tvrtke Philips s vrećicom za prašinu s-bag®, dobit ćete vrhunsko higijensko odlaganje prašine. Vrećica za prašinu s-bag® dizajnirana je za lako odlaganje. Jednostavno povucite poklopac kako biste zatvorili vrećicu te je bacite. Na taj način sva prljavština i prašina ostaje unutar vrećice za prašinu, a vaše ruke ostaju čiste. To je naročito korisno osobama koje imaju kućne ljubimce, kao i osobama koje pate od alergija.

  Jedinstvene usisne četke TriActive
  koje je dizajnirala tvrtka Philips

   

  Čisti na tri načina u isto vrijeme

  Usisna četka TriActive

  Usisna četka TriActive prodaje se zajedno s usisavačima Performer Compact i PowerLife.

  Usisna četka TriActive+ 

  + S bočnim četkicama

  Naša usisna četka TriActive+ prodaje se s usisavačem Performer TriActive.

  Usisna četka TriActiveMax 

  + S bočnim četkicama

  + Razvijena za najbolje usisavanje prašine, na svim podovima

  Usisna četka TriActive Max prodaje se zajedno s našim usisavačem Performer Expert.

  Usisna četka TriActiveZ 

   

  Naša usisna četka TriActiveZ ima poseban "cik-cak" dizajn koji usmjerava prašinu, prljavštinu i čak veće komade – bez dodatnog truda.

  Usisna četka DiamondFlex 

   

  Usisavajte kutove s lakoćom. Naša usisna četka DiamondFlex okreće se 180⁰, tako da glatko možete manevrirati oko namještaja i drugih predmeta.

  Usisna četka Turbo brush 

   

  Za dubinsko čišćenje tepiha preporučujemo svoju usisnu četku s rotirajućom četkom Turbo. Rotirajuća četka uklanja čak i dlake i nakupine prašine.

  Koji vam usisavač tvrtke Philips odgovara?

  Višenamjenski
  usisavači

  Usisavači za tvrde podove

  Usisavači za životinjsku dlaku

  Antialergijski usisavači