Proizvodi za kućanstvo

Aparat za espresso Kolekcija

Naša nova kolekcija aparata za espresso svima nudi priliku za uživanje u savršenoj kavi kod kuće, bez obzira na to koji vam je okus omiljen.

Xelsis Pritisnite i dopustite da vam stroj otkrije svoje vrline.
Videozapis
Više informacija na Xelsis Aparat za espresso
Odabir napitaka
Exprelia EVO Pritisnite i dopustite da vam stroj otkrije svoje vrline.
Videozapis
Više informacija na Exprelia EVO Aparat za espresso
Odabir napitaka
Moltio Pritisnite i dopustite da vam stroj otkrije svoje vrline.
Videozapis
Više informacija na Moltio Aparat za espresso
Odabir napitaka
Intelia EVO One Touch Cappuccino Pritisnite i dopustite da vam stroj otkrije svoje vrline.
Videozapis
Više informacija na Intelia Evo One Touch Aparat za espresso
Odabir napitaka
Espresso Macchiato
Vruća voda
Minuto Pritisnite i dopustite da vam stroj otkrije svoje vrline.
Videozapis
Više informacija na Minuto Aparat za espresso
Odabir napitaka
Xsmall Pritisnite i dopustite da vam stroj otkrije svoje vrline.
Više informacija na Xsmall Aparat za espresso
Odabir napitaka
Otkrijte više
Želite više Aparat za espresso?
Istinskom ljubitelju kave bitan je svaki detalj. Zbog toga vam preporučujemo Brita filtre za vodu koji daju vodu najčišće kvalitete te naše odobreno sredstvo za uklanjanje kamenca koje vam jamči nježno, no temeljito uklanjanje kamenca sa sklopa za vodu u aparatu.

Dizajnirali ljubitelji kave

Zašto odabrati aparat za espresso tvrtke Saeco.

Putovanje od zrna do vaše šalice

Uronite u svijet kave i doživite čarobnu transformaciju jednostavnog zrna u svoj omiljeni napitak od kave.

Otkrijte specijalitete koje ćemo s ponosom ponuditi ljubiteljima kave
Pravi užitak za sva osjetila

Upoznajte Luigija Odella, predsjednika udruženja talijanskih kušača – Centro Studi Assaggiatori – u kojemu se istražuju tajne iz područja analize senzornih svojstava koje nam objašnjavaju zašto naša osjetila zadovoljstvom nagrađuju vrhunski okus naših napitaka i beskompromisno stremljenje kvaliteti.

Uvijek na vašoj strani

Nudimo vam svoju podršku bez obzira na vrstu problema ili pitanja koja biste mogli imati, kako bismo osigurali da uvijek uživate u pripremanju kave. Bez poteškoća.

Saeco Uvijek na vašoj strani
Iznimno smo ponosni na svoj proizvod i želimo se dobro pobrinuti za vas i vaš Saeco. Uvijek smo vam spremni pružiti pomoć, bez obzira na to nalazili se na mreži ili izvan nje, kako biste uživali u mnogim godinama ukusne kave.
Registracija
Registrirajte svoj aparat za espresso danas kako biste počeli primati novosti od obitelji Saeco
Registrirajte se odmah
Videozapisi s vodičem
Naši su stručnjaci snimili detaljne videozapise kako bi vam pomogli maksimalno iskoristiti vaš Saeco. Pogledajte ih ovdje
Videozapisi s vodičem
Kontaktirajte nas
telefonTelefon telefonE-pošta telefonServis
Poigrajte se bogatstvom kave pomoću prilagodljivog mlinca s 5 postavki
5 prilagodljivih preferenci mljevenja, od najsitnijeg za puni bogati espresso do krupnijeg za laganiji café crème.
Znamo s kavom
Znamo s kavom
Znamo s kavom
Otkrijte više
Spoj tehnologije i stručnosti
Spoj tehnologije i stručnosti
Spoj tehnologije i stručnosti
Spoj tehnologije i stručnosti
Naši Aparat za espresso pobrinut će se za vašu kavu
Naši Aparat za espresso pobrinut će se za vašu kavu
Naši Aparat za espresso pobrinut će se za vašu kavu
Arabica Arabica zrna daju aromu koja je istovremeno blaga i duboka — za neusporedivo espresso iskustvo. Drvo Arabica raste na nadmorskoj visini između 900 i 2000 metara, a potrebne su mu temperature između 15 i 24 °C.
Arabica
RobustaSadrži približno dvaput više kofeina i daje jak espresso gorkog okusa. Robusta zrna obično rastu u nižim predjelima (200 do 600 metara nadmorske visine) i u toplijoj klimi — na temperaturama između 24 i 29 °C.
1. ODABIR ZRNA KAVEPostoje dvije vrste zrna kave: Arabica i Robusta. Arabica raste na između 900 i 2000 metara iznad razine mora i zahtijeva temperature između 15 i 24 °C. Robusta raste na nižim područjima (200 do 600 metara) i voli višu temperaturu, između 24 i 29 °C.
2. ŽETVANajbolju kvalitetu jamči isključivo ručno branje bobica kave. Grmovi kave mogu cvjetati do osam puta godišnje, što znači da često istovremeno sadrže i zrele i nezrele bobice. Stoga se ručnim branjem osigurava branje samo zrelih bobica.
3. PRŽENJEZelena zrna kave odvajaju se od ostatka bobica i prevoze do tvornica za prženje u vrećama od jute (juta štiti od vlažnosti). Zrna se zatim prže na temperaturi između 200 i 240 °C, čime dobivaju prepoznatljivu smeđu boju. Boja ovisi o temperaturi koja određuje konačnu nijansu zrna, kao i njihovu jedinstvenu aromu.
4. MIJEŠANJEMiješanjem raznih sorti zrna kave stvara se kombinacija koja pruža savršenu aromu. Budući da postoji bezbroj sorti prženih zrna kave, moguć je neograničen broj raznih mješavina kave. Kako bi se dobila uspješna kombinacija zrna kave, potrebne su godine iskustva i izuzetna stručnost.
5. PRIPREMANakon što se zrna kave raspakiraju, kava se može kuhati. Taj posao možete prepustiti svom aparatu za espresso tvrtke Philips Saeco s potpunom obradom od zrna do šalice. On melje svježa zrna kave, zagrijava vodu i potiskuje je pri visokom tlaku od 15 bara kroz odgovarajuću količinu svježe mljevene kave. Rezultat je espresso za istinske znalce: pune teksture, intenzivan i bogatog okusa i arome, upotpunjen izuzetnom kremom boje lješnjaka.
Jačina boje
Zasićenost boje pjenastog sloja rezultat je postupka prženja i izdvajanja. Mjeri se na ljestvici od 0 do 9, od blijedo žute do tamno smeđe. Samo pravilan postupak jamči "Perfetto" boju, od svijetlo smeđe do boje lješnjaka (od 4 do 7).
Naglašena tekstura
Tekstura pjenastog sloja rezultat je mješavine raznih elemenata kave. Njenu finoću možete izmjeriti na ljestvici od 0 do 9. Odgovarajući raspon je od 6 do 9 koji označava kompaktnu, glatku, svilenkastu i sjajnu teksturu.
Olfaktorni intenzitet
Olfaktorni intenzitet kombinacija je svih pozitivnih ili negativnih senzacija koje osjetite njuhom. Na ljestvici od 0 do 9, "Perfetto" se nalazi u rasponu između 6 i 9.
Punoća
Struktura expressa izravno je vezana uz viskoznost pripreme i utječe na razinu sferičnosti, zaokruženosti, gustoću i percepciju strukture. Na ljestvici od 0 do 9, odgovarajući raspon je od 6 do 9.
Kiselost
Kiselost opisuje svježi osjećaj okusa koji ostaje u ustima. Kako bi espresso imao dobar okus, kiselost na ljestvici od 0 do 9 treba iznositi između 2 i 5.
Gorčina
Gorčina opisuje gorak okus koji ostaje u ustima. Pravilan raspon za šalicu espressa na ljestvici od 0 do 9 ne bi smio prekoračivati vrijednosti od 2 do 5.
Trpkost
Trpkost označava osjećaj suhoće u ustima. Odgovarajući raspon za šalicu espressa na ljestvici od 0 do 9 trebao bi biti između 0 i 2.
Suho voće i orašasti plodovi
Ovi tonovi obuhvaćaju olfaktorne osjete koji dolaze od mirisa sušenog voća i orašastih plodova kao što su bademi, orasi, datulje, suhe smokve i šljive. Odgovarajući raspon za šalicu espressa na ljestvici od 0 do 9 iznosi između 4 i 9.
Prženo
Ovi tonovi, uključujući mirise koji podsjećaju na žitarice, čokoladu i vaniliju, označavaju olfaktornu nijansu koju određuje razina prženja zrna. Odgovarajući raspon za šalicu espressa na ljestvici od 0 do 9 iznosi između 4 i 9.
Pikantno
Ovi tonovi označavaju olfaktorni utjecaj iz mirisa začina kao što su: papar, klinčići, senf, sladić. Pravilan raspon za šalicu espressa na ljestvici od 0 do 9 iznosi između 0 i 4.
Suha destilacija
U šalici espressa ne bi se smio osjetiti miris dima, prženja i nagorenosti. Na ljestvici od 0 do 9, ukupan olfaktorni utjecaj ne bi smio prekoračiti vrijednost 2.
Biokemijski spojevi
U šalici espressa ne bi smjelo biti olfaktornih tonova biokemijskih spojeva, čiji bi utjecaj na ljestvici od 0 do 9 obavezno trebao biti od 0 do 2.
Postojanost arome
Postojanost kombinacije svih aroma u ustima treba biti dugotrajna i intenzivna. Odgovarajući raspon ovog parametra za šalicu espressa na ljestvici od 0 do 9 iznosi između 6 i 9.


Odaberite opise kako biste saznali više.
KAKO IZGLEDA NAŠ LATTE MACCHIATO PERFETTO?
Jačina boje
Zasićenost boje pjenastog sloja rezultat je postupka prženja i izdvajanja. Mjeri se na ljestvici od 0 do 9, od blijedo žute do tamno smeđe. Samo pravilan postupak jamči "Perfetto" boju, od svijetlo smeđe do boje lješnjaka (od 4 do 7).
Naglašena tekstura
Tekstura pjenastog sloja rezultat je mješavine raznih elemenata kave. Njenu finoću možete izmjeriti na ljestvici od 0 do 9. Odgovarajući raspon je od 6 do 9 koji označava kompaktnu, glatku, svilenkastu i sjajnu teksturu.
Olfaktorni intenzitet
Olfaktorni intenzitet kombinacija je svih pozitivnih ili negativnih senzacija koje osjetite njuhom. Na ljestvici od 0 do 9, "Perfetto" se nalazi u rasponu između 6 i 9.
Punoća
Struktura expressa izravno je vezana uz viskoznost pripreme i utječe na razinu sferičnosti, zaokruženosti, gustoću i percepciju strukture. Na ljestvici od 0 do 9, odgovarajući raspon je od 6 do 9.
Kiselost
Kiselost opisuje svježi osjećaj okusa koji ostaje u ustima. Kako bi espresso imao dobar okus, kiselost na ljestvici od 0 do 9 treba iznositi između 2 i 5.
Gorčina
Gorčina opisuje gorak okus koji ostaje u ustima. Pravilan raspon za šalicu espressa na ljestvici od 0 do 9 ne bi smio prekoračivati vrijednosti od 2 do 5.
Trpkost
Trpkost označava osjećaj suhoće u ustima. Odgovarajući raspon za šalicu espressa na ljestvici od 0 do 9 trebao bi biti između 0 i 2.
Suho voće i orašasti plodovi
Ovi tonovi obuhvaćaju olfaktorne osjete koji dolaze od mirisa sušenog voća i orašastih plodova kao što su bademi, orasi, datulje, suhe smokve i šljive. Odgovarajući raspon za šalicu espressa na ljestvici od 0 do 9 iznosi između 4 i 9.
Prženo
Ovi tonovi, uključujući mirise koji podsjećaju na žitarice, čokoladu i vaniliju, označavaju olfaktornu nijansu koju određuje razina prženja zrna. Odgovarajući raspon za šalicu espressa na ljestvici od 0 do 9 iznosi između 4 i 9.
Pikantno
Ovi tonovi označavaju olfaktorni utjecaj iz mirisa začina kao što su: papar, klinčići, senf, sladić. Pravilan raspon za šalicu espressa na ljestvici od 0 do 9 iznosi između 0 i 4.
Suha destilacija
U šalici espressa ne bi se smio osjetiti miris dima, prženja i nagorenosti. Na ljestvici od 0 do 9, ukupan olfaktorni utjecaj ne bi smio prekoračiti vrijednost 2.
Biokemijski spojevi
U šalici espressa ne bi smjelo biti olfaktornih tonova biokemijskih spojeva, čiji bi utjecaj na ljestvici od 0 do 9 obavezno trebao biti od 0 do 2.
Postojanost arome
Postojanost kombinacije svih aroma u ustima treba biti dugotrajna i intenzivna. Odgovarajući raspon ovog parametra za šalicu espressa na ljestvici od 0 do 9 iznosi između 6 i 9.


Odaberite opise kako biste saznali više.
KAKO IZGLEDA NAŠ CAPPUCCINO PERFETTO?
Jačina boje
Zasićenost boje površinske mliječne pjene ovisi o temperaturi procesa stvaranja mliječne pjene. Mjeri se na ljestvici od 0 do 9 i obuhvaća razne nijanse boja, od bijele do žute. Samo pravilan postupak jamči savršenu nijansu bijele (od 0 do 2).
Naglašena tekstura
Tekstura mliječne pjene rezultat je odgovarajuće mješavine zraka i mlijeka. Njena finoća mjeri se na ljestvici od 0 do 9. Odgovarajući raspon je od 6 do 9, a označava kompaktnu i ujednačenu teksturu u kojoj mjehurići jedva da su vidljivi.
Olfaktorni intenzitet
Olfaktorni intenzitet kombinacija je svih pozitivnih ili negativnih senzacija koje osjetite njuhom. Na ljestvici od 0 do 9, "Perfetto" se nalazi u rasponu između 6 i 9.
Intenzitet kave
Intenzitet kave kombinacija je svih izravnih osjeta dok njušite sastojak kave. Na ljestvici od 0 do 9, prihvatljiva vrijednost je od 6 do 9.
Intenzitet mlijeka
Intenzitet mlijeka kombinacija je svih izravnih osjeta dok njušite sastojak mlijeka. Na ljestvici od 0 do 9, prihvatljiva vrijednost je od 6 do 9.
Punoća
Struktura cappuccina izravno je vezana uz viskoznost pripreme i pravilan proces stvaranja mliječne pjene. Utječe na razinu sferičnosti, zaokruženosti, gustoću i percepciju strukture. Na ljestvici od 0 do 9, "Perfetto" raspon je od 6 do 9.
Kiselost
Kiselost opisuje svježi osjećaj okusa koji ostaje u ustima. Kako bi cappuccino imao okus u kojemu ćete uživati, kiselost na ljestvici od 0 do 9 treba iznositi između 0 i 3.
Gorčina
Gorčina opisuje gorak okus koji ostaje u ustima. Pravilan raspon za šalicu cappuccina na ljestvici od 0 do 9 ne bi smio prekoračivati vrijednosti od 3 do 6.
Suho voće i orašasti plodovi
Ovi tonovi obuhvaćaju olfaktorne osjete koji dolaze od mirisa sušenog voća i orašastih plodova kao što su bademi, orasi, datulje, suhe smokve i šljive. Odgovarajući raspon za šalicu cappuccina na ljestvici od 0 do 9 iznosi između 4 i 9.
Prženo
Ovi tonovi, uključujući mirise koji podsjećaju na žitarice, čokoladu i vaniliju, označavaju olfaktornu nijansu koju određuje razina prženja zrna. Odgovarajući raspon za šalicu cappuccina na ljestvici od 0 do 9 iznosi između 4 i 9.
Suha destilacija
U šalici cappuccina ne bi smjelo biti mirisa kao što su dim, prženo, zagorjelo i skuhano mlijeko. Odgovarajući raspon njihovog ukupnog olfaktornog utjecaja na ljestvici od 0 do 9 iznosi od 0 do 2.
Biokemijski spojevi
U šalici cappuccina ne bi smjelo biti olfaktornih tonova biokemijskih spojeva, čiji utjecaj na ljestvici od 0 do 9 ne bi smio prekoračiti vrijednost 2.
Postojanost arome
Postojanost kombinacije svih aroma u ustima treba biti dugotrajna i intenzivna. Odgovarajući raspon ovog parametra za šalicu cappuccina na ljestvici od 0 do 9 iznosi između 6 i 9.


Odaberite opise kako biste saznali više.
Kontakt

+385 (01) 777 66 02
(Poziv unutar Hrvatske*)

od ponedjeljka do petka 08.00 do 18.00 sati
*Za pozive iz mobilnih mreža vaš operater
može zaračunati dodatne troškove

Veza je kopirana u međuspremnik