Svježi sok s vlaknima koja volite

Odaberite do 50 % više vlakana

  Ukusno osvježavajući sok, u tren oka

   

  Želite li pripraviti vrč – ili čašu – svježeg soka, brzo? Naši centrifugalni sokovnici imaju jake motore snage do 1200 W, koji omogućavaju cijeđenje čak i tvrdog voća i povrća. Za zdrave, svježe sokove pripravljene u tren oka.

   

  Kako bismo pripremu sokova dodatno pojednostavili, razvili smo tehnologiju QuickClean koja vrijeme čišćenja skraćuje na 1 minutu. Sada za sebe i svoju obitelj možete pripravljati ukusne napitke od zdravog voća i povrća svaki dan.

  Svježi sok s vlaknima koje volite.


  Uživajte u omiljenoj teksturi soka s do 50 % više vlakana okretom regulatora. 

  Cijeđenje soka učinili smo jednostavnijim


  Čišćenje nakon pripreme soka jednostavnije je no ikad. Dizajnirali smo centrifugalne sokovnike tako da se lako i brzo čiste – u roku od 1 minute. Funkcija prethodnog čišćenja omogućava ispiranje sokovnika u roku od nekoliko sekundi, pojednostavljujući postupak čišćenja.

  Općenito je poznato da unos odgovarajuće količine voća i povrća predstavlja jedan od najvažniji elemenata zdravog plana prehrane, ali to nam otežava brzi ritam života. Zato je cijeđenje svježih domaćih sokova odličan način da u pravu kombinaciju voća i povrća učinite sastavnim dijelom svoje svakodnevne rutine.

   

  Kao vodeći svjetski proizvođač sokovnika, Philips vam donosi sokovnike s funkcijom sporog cijeđenja i centrifugalne sokovnike koji će vam pomoći iskoristiti što je više moguće dobrih sastojaka i koji su toliko jednostavni za upotrebu da ćete ih uistinu koristiti svakodnevno.

  Tehnologija FiberBoost

  Odaberite željenu teksturu soka, regulatorom birajući osvježavajući bistri sok ili kremastiji sok s do 50 % više vlakana. 

  Čišćenje u roku od 1 minute

  Tehnologija QuickClean™ omogućava čišćenje sokovnika za 1 minutu. Jednostavno izlijte vodu u sokovnik za brzo prethodno čišćenje. Zatim obrišite vlakna i ostatke i samo isperite.

  Izuzetno velik otvor za umetanje

  Izuzetno velik otvor za umetanje od 80 mm omogućuje cijeđenje soka iz velikog voća i povrća kao što su jabuke, mrkve i cikla bez potrebe za prethodnim rezanjem

  Recenzije

  Posto nemam vremena za dugo pripremanje zdravih obroka. Tempo, gust raspored i fizicki naporna svakodnevica na neki nacin me obavezuju na zdravu prehranu.Najjednostavnije je ubaciti voce i povrce te popiti doslovno casu zdravlja. Nutritivno i kalorijske najvece vrijednosti ostaju sacuvane ovim sokovnikom. Na zalost u danasnje vrijeme ljudi pored velikog izbora hrane ne biraju ono sto je za njih najbolje.Ovim sokovnikom izrada sokova je brza, jednostavna i daje maksimalnu iskoristivost.