Snažna kontinuirana para za brzo glačanje

 

S Philips PerfectCare parnim postajama možete uživati u jednostavnom i brzom glačanju. Snažnom parom uklonite sve nabore, a zahvaljujući OptimalTemp tehnologiji više ne trebate namještati temperaturu.

 

Otkrijte više

 

Glačanje

Prikaži
Mreža
Popis
Vrsta proizvoda
Cijena
Dodatna količina pare
Kapacitet spremnika za vodu
1,2 l do 1,7 l

Dobar kapacitet omogućuje dužu upotrebu u usporedbi s tradicionalnim glačalom te možete uživati u 1 do 2 sata neprekidnog glačanja.

1,8 l do 2,5 l

Uz veći kapacitet možete uživati u 2 do 3 sata neprekidnog glačanja. Veliki spremnik za vodu omogućuje dužu upotrebu za velike količine rublja, a stvara i veće razine kontinuiranoga mlaza pare što vrijeme glačanja na pola.

Revolucionarna tehnologija
Izuzetno lagano glačalo s generatorom pare

Iznimno lagano glačalo s generatorom pare čini rukovanje nevjerojatno laganim i veoma ugodnim. Smanjuje naprezanje zgloba tijekom glačanja bez opterećenja za ramena ili trljanja u ruci. Jednostavno za upotrebu i vrlo brzo uklanja i najtvrdokornije nabore.

Zajamčeno bez progorijevanja

Philips generatori pare pružaju zadivljujuću inovaciju savršeno kombinirajući temperaturu i neprestanu snažnu paru što jamči da vam odjeća nikada neće pregorjeti. Dok glačate možete ostaviti vruću površinu za glačanje na dasci za glačanje ili odjeći, neprekidno glačati bez da podižete glačalo.

Nije potrebno postavljanje temperature

Temperaturu nije potrebno prilagođavati zahvaljujući tehnologiji OptimalTEMP. Zahvaljujući generatorima za paru Philips PerfectCare, ne morate više prilagođavati temperaturu dok glačate sve tkanine od trapera do svile ili čekati da se temperatura prilagodi.

Grupa proizvoda
Vrhunski doživljaj glačanja

Brže, učinkovitije i isplativije glačanje. Napredni, snažni učinak s velikim ili odvojivim spremnikom za vodu. Iznimno lagano glačalo za manje opterećenje zgloba.

Serija Snažna i praktična

Veliki ili odvojivi spremnici daju kontinuirani mlaz pare. Inovativni sustav za čišćenje Smart-Calc za dugotrajnu učinkovitost.

Serija Brza i kompaktna

Ubrzajte glačanje snažnijim djelovanjem pare od parnih glačala. Iznimno kompaktan dizajn koji lijepo stane na dasku za glačanje i koji se jednostavno sprema.

Asortiman proizvoda
* Preporučena maloprodajna cijena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cijenu.

Nedavno pregledani proizvodi

Moglo bi vas zanimati: