Pravila o kolačićima tvrtke Philips

 

Obavijest o kolačićima stupa na snagu

5. rujan 2014

Više informacija o kolačićima

Tvrtka Philips nastoji vaš doživljaj na mreži i interakciju s našim web-mjestima učiniti što je moguće informativnijima i bolje prilagođenima te pružiti vam što bolju podršku. Jedan način da se to postigne je uporabom kolačića ili sličnih tehnika za spremanje informacija o vašoj posjeti našem web-mjestu na vašem računalu. Smatramo da je vrlo važno da znate koje kolačiće koristi naše web-mjesto i u koje svrhe. To će pomoći u zaštiti vaše privatnosti, istovremeno osiguravajući što bolju prilagođenost našeg web-mjesta korisnicima. U nastavku možete pročitati više o kolačićima koje koristi naše web-mjesto i koji se koriste putem njega te svrhama u koje se koriste. Ovo je izjava o privatnosti i našoj uporabi kolačića, a ne ugovor niti sporazum.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstne datoteke koje se spremaju na tvrdom disku vašeg računala kada posjetite određena web-mjesta. Tvrtka Philips može koristiti slične tehnike, kao što su pikseli, web-pratilice itd. U svrhu dosljednosti, sve te tehnike zajedno zvat će se "kolačići".

Zašto se kolačići koriste?

Kolačići se mogu koristiti u razne svrhe, npr. da pokažu da ste prije već posjetili naše web-mjesto i da identificiraju dijelove web-mjesta koji bi vas mogli najviše zanimati. Kolačići mogu i poboljšati vaš doživljaj na mreži spremanjem vaših preferenci tijekom posjete našem web-mjestu.

Kolačići trećih strana

Treće strane (neovisne o tvrtki Philips) također mogu spremati kolačiće na vašem računalu tijekom posjete web-mjestima tvrtke Philips. Ti neizravni kolačići slični su izravnima, ali dolaze s različite domene (koja ne pripada tvrtki Philips) od one koju posjećujete.